Energetische therapie

Openings tijden
Ma-Di-Wo-Do: Op afspraak
Praktijkadres
’t Schrooike 1, Nieuw-Vossemeer
Telefoon
0167-503204 of 06-53407876

Wat is energetische therapie?

Natuurgeneeskundig of Energetische therapie is een universele, oeroude behandelwijze van ziekten en aandoeningen. De natuurgeneeskundig of energetisch therapeut werkt met universele levensenergie en kan daarmee het genezend vermogen van lichaam en geest bevorderen.

Energetische therapie is het zoeken naar en het behandelen van blokkades in het energiesysteem van de patiënt / cliënt, om het evenwicht te herstellen en de klacht weg te nemen. De therapeut werkt vanuit een holistische visie: de lichamelijke, de emotionele en geestelijke conditie van de patiënt / cliënt worden tegelijk behandeld.

Het menselijk energiesysteem komt door het opheffen van storingen en het ontvangen van helende energie weer in balans, dat brengt ook lichaam en geest weer in evenwicht. Dit is vaak het begin van herstel. De therapie kan ook aanvullend, naast reguliere therapieën worden toegepast. Het is een veilige, natuurlijke behandelwijze. Uit experimenteel onderzoek is gebleken dat energetische behandeling ook bij jonge kinderen en dieren objectief aantoonbare effecten heeft. Veel patiënten/cliënten ervaren na de behandeling een duidelijke verbetering van kwaliteit van leven.

Bron: Drs. J.T.M. Attevelt
St. Het Johan Borgmanfonds
wetenschappelijke onderzoek 1981-1982
1993 Beroepsprofiel Paranormaal Genezer